Termeni si Condiții Generale TCG

Termeni și Condiții Generale (prescurtat TCG în continuare) în momentul de față sunt următoarele: Societatea Comercială SPLENDID COM S.R.L. (Sediu în Satu Mare: 440005 str Păstrăvului nr.2/50. CUI: RO8663874 înființat în 14.10.2014, J30/673/2014; contact: splendid.com96@gmail.com +40361 417 000; mobil : +40740 177 386) pe nume de FURNIZOR și persoana juridică sau fizică care beneficiează de serviciile FURNIZORULui prin diferite cumpărături, în continuare o să apare ca CLIENT (FURNIZOR și CLIENT împreună apar ca și: PĂRȚI).

1. Informații generale, Contract creat între PĂRȚI

1.1. Prezentul TCG este valabil pe teritoriul României la toate serviciile acordate prin comercializarea produselor electronice de Firma M3 DIGITAL S.R.L. prin pagina de internet online www.m3digital.ro, (numită în continuare WEB-SHOP).

Firma M3 DIGITAL SRL. prin cumpărăturile online efectuate în WEB-SHOP www.m3digital.ro, se bazează pe legistlați în vigoare:

LEGISLATIA ROMANEASCA IN DOMENIUL COMERTULUI ELECTRONIC
- Legea comertului electronic - 365/2002
- Regulament nr. 4/2002 al BNR privind tranzactiile efectuate prin intermediul instrumentelor de plata electronica si relatiile dintre participantii la aceste tranzactii
- Ordinul 16/2003 al MCTI privind procedura de avizare a instrumentelor de plata cu acces la distanta, de tipul aplicatiilor Internet-banking sau home-banking - Legea semnaturii electronice - 429 / 2001
- Norme tehnice si metodologice din 13 decembrie 2001 pentru aplicarea Legii nr. 455/2001 privind semnatura electronica
- Legea 51/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta
- Ordonanta nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta
- Hotararea Guvernului nr. 1308 din 11/20/2002 privind aprobarea Normelor metodologice pentru aplicarea Legii 365/2002 privind comertul electronic
- Legea privind clauzele abuzive incheiate intre comercianti si consumatori, nr. 193/2000;
- Legea pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si liberă.

1.2. În WEB-SHOP M3 Digital.ro online puteț efectua cumpărături numai prin comandă în format electronic, prin condițiile stabilite de TCG care citiți în momentul de față. Comenzi prin telefon, fax sau e-mail nu putem onora, sau pe alt preț decât apare pe WEB-SHOP. Informațiile în legătură cu comanda Dvs.FURNIZORUL trimite în format electronic, mai precis în e-mail .

1.3. Serviciile WEB-SHOP-ului online SPLENDID COM oricine poate să beneficieze, în caz dacă face o registrare corectă și reușită pe pagina noastră online și respectă regulile noastre interioare descrise prin TCG. În fiecare caz de cumpărare, veți fi anunțat pe adresa de e-mail comunicat de Dvs. În caz dacă nu răspundeți la acest e-mail în 2 zile muncitoare, WEB-SHOP-ul nu mai este obligat să respecte prețul stabilit anterior și se pierde automat orice obligativitate din partea celor doi părți (FURNIZOR și CLIENT). WEB-SHOP-ul rezervă drepturile să renunță comenzile care sunt dubioase sau inexacte privind datele furnizate de client și să refuză comenzile de acest gen.

1.4. Efectuarea comenzilor pentru cumpărare nu însemna obligativitate, până la executarea lor. Se poate modifica datele și prețurile fără problemă. Pentru asta puteți apela la telefon sau e-mail. Contractul între PĂRȚI intră în valabilitate în momentul cumpărării, efectuat prin acordul Dvs. cu acceptarea TCG, scris pe limba română. Acest text (TCG) se consideră contract în scris din partea  PĂRȚI-lor. Furnizorul stochează și păstrează timp de 5 ani, conform legislației în vigoare.

1.5. Posibilitatea de contact asigurăm prin e-mail și telefon prezentate în punctul  1.6. În caz de defecțiuni puteți apela prin aceste căi, conform programului de lucru.

1.6. Asistență: SPLENDID COM. Satu Mare, 440005, str.Păstrăvului nr.2/50.

Program de lucru:

LUNI-VINERI : 12:00-17:00

Sâmbătă-Duminică ÎNCHIS

Telefon: +40 361 417 000

Adresa internet: m3digital.ro

E-mail: splendid.com96@gmail.com

2. Comandă

2.1. Informațiile principale despre produsele vândute și descrierea de folosință a lor se poate citi pe prospecte alăturate în cutia produselor. WEB-SHOP-ul SPLENDID COM face tot posibilul să furnizeze date despre produse cât mai exacte și punctuale. Pozele aflate pe pagina WEB sunt numai ilustrații în cele mai multe cazuri, în realitate produsele pot se diferă. După primirea produsului cumpărătorul este obligat să studieze documentația furnizate de fabricant în privința de instalare și folosirea produsului, pe paginile noastre sunt furnizate mai puține informații despre produse! Dacă înainte de cumpărare în legătură de produs intervine ceva întrebare, asistența noastră vă ajută, în programul stabilit (1.6). Fiecare produs trebuie să aibă alăturată manual de utilizare conform legistlației. Dacă nu găsiți în cutia produsului, imediat să ne anunțaț și vom trimite. Nu instalați produsul respectiv fără a studia sfaturile fabricantului. Dacă aveți probleme cu calitatea, caracteristici principale al produselor, vă rugăm să ne contactați prin asistanța noastră (1.6).

2.2. Prețul de cumpărare întodeauna este afișat lângă produsul respectiv, care preț conține deja TVA 20%.

2.3. FURNIZORUL își rezervă dreptul de a modifica prețurile produselor, începând cu apariția prețului nou pe WEB-SHOP. Modificarea nu afectează prețul produselor deja comandate. În cazuri în care apare un preț care diferă mult de la relitate, (fiind afectat de un virus sau intervenție neautorizată, preț cu 0 lei sau 1 leu), FURNIZORUL nu este obligat furnizarea produselor pe preț greșit FURNUZORul oferă în aceste cazuri vânzarea pe prețul lor corect. Iar aflând prețul real al produsului, cumpărătorul are dreptul de a renunța la cumpărarea produsului.

2.4. FURNIZORul acceptă comenzile numai în cazul care CLIENTul completează toate câmpurile cu date corecte și adevărate (În caz dacă CLIENTul nu completează câmpurile corect, primește semn de avertizare de la WEB-SHOP). FURNIZORul nu răspunde de eventuale întârzieri sau neprimirea coletelor, daca CLIENTul nu a completat cu datele sale adevărate și corecte câmpurile necesare.

2.5. CLIENTul cu predarea comenzilor declară că este de acord cu TCG al firmei noastre și consideră obligatorie în desfășurarea cumpărăturilor.

2.6. FURNIZORUL este obligat să anunță pe CLIENT cu desfășurarea cumpărăturilor prin e-mail și să aștepte confirmare cu acordul CLIENTului. În caz dacă în 48 de ore nu primește confirmare, obligația FURNIZORUlui în legătură cu preț și oricare obligație a CLIENTului se stinge automat.

2.7. În caz dacă CLIENTul refuză preluarea coletului trimis de FURNIZOR, firma SPLENDID COM WEB-SHOP își rezervă drepturile să elimină pe CLIENT din lista clienților registrate și să nu onoreze eventuale comenzi în viitor.

3. Condiții de transport și plată

3.1. FURNIZORUL transportă marfa comandată până la domiciliu, stabilit prin condițile de  „Transport și condiții de garanție”, cu transport vehicul de proprietatea firmei sau prin firme de curierat.Taxa de transport va fi suportată de CLIENT, costurile transportului apar pe factura emisă de noi. Dacă un CLIENT în același zi face mai multe comenzi în diferite ore ale zilei, separate unul de celălalt, taxa de transport o să fie pe ambele facturi. Dar dacă CLIENTul la al doilea comandă ne trage atenția că mai are o comandă și dacă prima comandă nu a fost deja trimis, este posibil recalcularea taxei de transport. În caz dacă deja a fost trimis coletul, CLIENTul pierde obțiunea respectivă, Nu mai putem retrage de la plata taxei de transport. FURNIZORul reține drepturile de a modifica taxele de transport, modificarea intră în valabilitate în moment ce apare pe WEB-SHOP.

3.2. Plata se poate efectua în sediul nostru cu bani cash sau prin transfer electronic.

3.3. FURNIZORul după primirea comenzilor prin telefon ia legătura cu CLIENTul și stabilește un interval de timp pentru a prelua comanda. Nu putem asigura tranport la ora fixă.

3.3. CLIENTul în fiecare caz la preluare are obligația să verifice integritatea coletului și dacă consideră că coletul este nedesfăcut sau nu are deformări ciudate, lovituri prin transportare, să semneze preluarea de la curier. Dacă CLIENTul preia un colet cu lipsă sau deteriorată, nu mai putem acepta reclamații ulterioare. Dacă observați lipsă sau deteriorare sau orce nemulțumire de starea coletului, Vă rugăm să faceți un Proces Verbal în prezența curierului.

3.4. Serviciile comandate prin WEB-SHOP, FURNIZORUL trimite în format electronic, e-mail să fie clar conținutul și prețul produselor comandate. Dacă FURNIZORUL nu primește răspuns de acord de la CILENT, consideră comandă eșuată.

4. Posibilitate de refuzare, modalitatea și urmăriile

4.1. În caz dacă CLIENTUL după preluarea coletului la domiciliu dorește să renunțe cumpărarea, are posibilitate în următoarele condiții: poate face fără nici un motiv, în 10 zile lucrătoare după preluare,conform legislației în vigoare, Produsul trebuie trimis înapoi la FURNIZOR pe cheltuiala clientului, așa fel cum a fost primit, NEFOLOSIT, asamblat în cutia originală cu toate accesoriile primite la cumpărare, atașat cu factura de cumpărare, pe adresa FURNIZORULUI, M3 DIGITAL SRL.Satu Mare, 440005, str.Păstrăvului nr.2/50. ATENȚIE, vom prelua numai produse în stare nouă, nevătămate, nezgâriate, în același fel înpachetat cum a fost trimis de noi. Dacă starea produsului este acceptat, FURNIZORUL are obligația să returneze prețul de cumpârare în întregime către CLIENT. Dacă starea produselor returnate nu sunt în stare satisfăcătoare, FURNIZORUL nu are obligația de a lua înapoi și returnarea prețului de cumpărare la CLIENT. În acest caz FURNIZORUL are dreptul să oferă un alt preț de recumpărare decât prețul de vânzare al produselor avariate, să recupereze pierderea.

Informaţii privind exercitarea dreptului de retragere

A. Model de instrucţiuni privind retragerea

Dreptul de retragere

Aveţi dreptul de a vă retrage din prezentul contract, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile.

Perioada de retragere expiră după 14 zile începând de la ziua - a se vedea punctul 1 din Instrucţiuni de completare.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informaţi - a se vedea punctul 2 din Instrucţiuni de completare - cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declaraţie neechivocă, de exemplu, o scrisoare trimisă prin poştă, fax sau e-mail. În acest scop, puteţi folosi modelul de retragere alăturat; folosirea lui nu este însă obligatorie - a se vedea punctul 3 din Instrucţiuni de completare.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteţi comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Consecinţele retragerii

Dacă vă retrageţi, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepţia costurilor suplimentare determinate de faptul că aţi ales altă modalitate delivrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeaşi modalitate de plată ca şi cea folosită pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care v-aţi exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări - a se vedea punctul 4 din Instrucţiuni de completare.

A se vedea punctul 5 din Instrucţiuni de completare.

A se vedea punctul 6 din Instrucţiuni de completare.

Instrucţiuni de completare

1. Introduceţi următoarele formulări între ghilimele:

a) în cazul unui contract de prestări de servicii sau al unui contract pentru furnizarea de apă, gaze naturale, energie electrică, atunci când acestea nu prevăd vânzarea într-un volum limitat sau cantitate stabilită, de energie termică sau conţinuturi digitale care nu sunt livrate pe un suport material: "încheierii contractului.";

b) în cazul unui contract de vânzare: "la care intraţi dumneavoastră sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor.";

c) în cazul unui contract privind bunuri multiple comandate de consumator printr-o singură comandă şi livrate separat: "la care intraţi dumneavoastră sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a ultimului produs":

d) în cazul unui contract privind livrarea unui produs constând din mai multe loturi sau părţi: "la care intraţi dumneavoastră sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a ultimului lot sau a ultimei piese.";

e) în cazul unui contract pentru livrarea periodică de produse pe o perioadă de timp determinată: "la care intraţi, dumneavoastră sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a primului produs."

2. Introduceţi numele dumneavoastră, adresa dumneavoastră poştală şi, dacă este cazul, numărul dumneavoastră de telefon, numărul de fax şi adresa de e-mail.

3. Dacă pe site-ul dumneavoastră oferiţi consumatorului opţiunea de a completa şi transmite electronic informaţiile privind retragerea sa din contract, introduceţi următoarele: "De asemenea, puteţi completa şi transmite electronic de pe site-ul nostru [introduceţi adresa de internet] formularul standard de retragere sau orice altă declaraţie neechivocă. Dacă folosiţi această opţiune, vă vom transmite fără întârziere, pe un suport durabil, de exemplu prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere."

4. În cazul contractelor de vânzări în care nu v-aţi oferit să recuperaţi produsele în caz de retragere, introduceţi următoarele: "Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-aţi furnizat dovada că aţi trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată."

5. În cazul în care consumatorul a recepţionat produse în legătură cu contractul, introduceţi următoarele:

a) introduceţi:

- "Vom recupera produsele."; sau

- "Expediaţi produsele sau înmânaţi-le direct nouă sau. . . [se introduce numele şi, dacă este cazul, adresa poştală a persoanei autorizate de dumneavoastră să primească produsele], fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-aţi comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.";

b) introduceţi:

- "Vom suporta costul returnării produselor.";

- "Va trebui să suportaţi costul direct al returnării produselor.";

- Dacă, într-un contract la distanţă, nu vă oferiţi să suportaţi costul returnării produselor, iar produsele, prin natura lor, în mod normal nu pot fi returnate prin poştă: "Va trebui să suportaţi costul direct al returnării produselor, . . . lei/[introduceţi cuantumul]."; sau, dacă costul returnării produselor nu poate fi calculat cu anticipaţie în mod rezonabil: "Va trebui să suportaţi costul direct al returnării produselor. Costul aproximativ este estimat la maximum . . . . . . lei/[introduceţi cuantumul]."; sau

- Dacă, în cazul contractelor în afara spaţiilor comerciale, produsele, prin natura lor, nu pot fi returnate în mod normal prin poştă şi au fost livrate la domiciliul consumatorului în momentul încheierii contractului: "Vom recupera produsele şi vom suporta costurile aferente."; şi

c) introduceţi: "Sunteţi responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităţilor şi funcţionării produselor."

6. În cazul unui contract de prestări de servicii sau privind furnizarea de apă, gaze naturale sau electricitate, atunci când acestea nu prevăd vânzarea într-un volum limitat sau într-o cantitate stabilită, sau de energie termică, introduceţi următoarele: "Dacă aţi solicitat începerea prestării serviciilor sau a furnizării de apă/gaze naturale/energie electrică/energie termică [tăiaţi menţiunile inutile] în perioada de retragere, ne datoraţi o sumă proporţională cu serviciile furnizate până în momentul în care ne-aţi comunicat exercitarea dreptului de retragere din prezentul contract, în raport cu acoperirea totală a contractului."
 

Prețul produsului returnat nu conține taxa de transport spre CLIENT, care nu putem anula și returna, această taxă va rămâne în pierderea CLIENTULUI!

La cerere putem asigura transportul de returnare, pe cheltuiala CLIENTULUI, pe un preț general de curierat rapid.

4.2. Firma SPLENDID COM S.R.L. primește colete.

În caz dacă marfa returnată este în același stare cum a fost la trimitere, Firma  SPLENDID COM S.R.L. se obligă la returnarea prețului de cumpărare în 30 de zile, conform legislației.


5. Garanția

5.1. CLIENTUL este obligat să folosească produsele cumpărate în mod stabilit în Manualul de Utilizare și să evită deteriorarea aparatelor .

5.2. Despre Garanția aparatelor puteți afla: Lege nr. 449/2003 din 12/11/2003

CLIENTUL poate să ceară în 72 de ore după cumpărare schimbatul aparatului cumpărat, dacă ceva defecțiune înpiedică folosirea regulamentară.

FURNIZORUL are dreptul să verifice defecțiunea raportată de CLIENT și dacă se constată că defecțiunea provine din greșala CLIENTULUI cu folosirea neregulamentară al aparatelor, reperația va fi suportată de CLIENT.

6. Altele

6.1. Cumpărare pe o pagină de online presupune cunoașterea procedurii din partea CLIENTULUI și acceptarea la eventuale greșeli ce poate interveni prin desfășurarea cumpărăturilor online.

6.2. FURNIZORUL nu răspunde de nici o pagubă care a intervenit prin conectarea la WEB-SHOP.

6.3. FURNIZORUL cu datele furnizate de CLIENT nu poate folosi numai pentru executarea comenziilor efectuate, nu predă datele pentru nici o instituție sau firmă, mai puțin pentru o firmă de curierat, care are scopul de a transporta comanda.

6.4. FURNIZORUL are dreptul de a modifica condițiile acestui TCG, dar modificarea va intra în vigoare numai când va fi schimbat pe pagina WEB-SHOP-ului.

6.5. Părțile contractante fac tot posibilul să rezolve neclaritătile prin înțelegeri. Dacă nu vor reuși acest lucru, acceptă hotărârea Tribunalului, pe baza legislației în vigoare.

6.6. FURNIZORUL nu este obligat să plăteasca transportul produselor aflate în garanție și trimise înapoi de către CLIENT, chiar dacă se află în garanție. După rezolvarea problemelor cu aparatul trimis, FURNIZORUL va trimite înapoi la CLIENT fără să fie taxat CLIENTUL cu transport.


 

Politica de confidenţialitate

 

Cofidențialitate Generală

Furnizorul se angajează sa protejeze viața dumneavoastră privată și să se asigure că datele dumneavoastră cu caracter personal sunt protejate. Aceasta Politică de Confidentialitate explică tipurile de date cu caracter personal pe care le colectăm și modul in care utilizăm, dezvăluim și protejăm aceste date.

Începând cu folosirea serviciilor noastre CLIENTUL acceptă această politică de confidențialitate, care este accesibil tot timpul pe paginile WEB-SHOPului. FURNIZORul își rezervă drepturile de a schimba această și consideră obligat să respecte tot conținutul.

În continuare vă prezentăm principiile noastre în legătura cu prelucrarea datelor coletate de la CLIENȚI, vă prezentăm așteptările noastre față de compania noastră și față de CLIENT, care așteptări dorim să fie respectate. Concepția FURNIZORULUI privind stocarea datelor, se bazează pe acord voluntar al CLIENTULUI.

Cu trimiterea comandei de cumpărare către WEB-SHOP, CLIENTUL este cu siguranță de acord, să predăm datele necesare pentru firma de curierat actual, să poate primi comanda cu siguranță.

Vizitatorii WEB-SHOPului serviciile noastre folosesc în mod voluntar. CLIENTUL ia în considerare că comanda făcută necesită registrarea datelor personale și că acest lucru este necesar pentru o comandă.

FURNIZORUL primește cereri și răspunde în cel târziu 30 de zile pentru cererea CLIENTULUI de a modifica sau șterge datele înregistrate.

În WEB-SHOP poate vă întălniți cu alte linkuri spre alte pagini care nu ne aparțin de noi. FURNIZORUL nu este responsabil în legătură de acțiunile de la alte pagini WEB. Prezentul TCG se referă și este valabil numai pe paginile FURNIZORULUI.

Registrarea

În caz dacă CLIENTUL dorește să execute cumpărături în acest WEB-SHOP, este necesar să facă registrarea prima dată, trebuie să predea datele cerute pentru emiterea facturilor și transportul coletelor la domiciliul CLIENTULUI.Trebiue să declare Numele Prenumele, domiciliul,adresa de e-mail și numărul de telefon, un nume de registrare și o parolă care deservește în viitor cumpărăturile.

În timpul registrării CLIENTUL are posibilitate să ceară informații despre noi și produsele noastre prin e-mail, care dorință oricând se poate anula.

Registrarea este confirmată de sistem prin e-mail. CLIENTUL are obligația să păstreze parola înregistrată în secret. Dacă parola ajunge la alte persoane sau firme, FURNIZORUL nu poate fi luat la răspundere.

CLIENȚII sunt de acord primirea datelor și informațiilor actuale din partea FURNIZORULUI prin cale digitală, e-mail. Datele registrate la cerere se poate șterge.din sistem. Cererea de a șterge datele este valabil dacă CLIENTUL afirmă acest lucru prin e-mail, evitând cereri greșite de la altcineva.

Procedura pentru stocarea datelor și siguranța sistemului

FURNIZORUL WEB-SHOP SPLENDID COM pentru stocarea și siguranța datelor așa alege:
a) să fie disponibile pentru cei care au dreptul la acces;
b) să fie asigurat corectitudinea;
c) integritatea datelor să fie sigur;
d) protejat împotriva intervențiilor exterioare.

Firma SPLENDID COM WEB-SHOP prin stocarea datelor asigură:
a) păstrerea datelor în secret, apărarea de la persoane neautorizate;
b) invulnabilitateaa informațiilor și exactitatea lor;
c) de a sta la dispoziție și accesibilitate în caz când persoana autorizată are nevoie de informațiile respective.
Firma SPLENDID COM WEB-SHOP prin sistemul folosit de informatică, este protejat împotriva sabotajelor, spionajelor, virușilor existente.
Vă informăm deasupra faptului că datele transmise prin internet  (e-mail, web, ftp, etc.) sunt vulnerabile. Pentru evitarea pericolului respectiv facem tot posibilul prin supravegherea și controlul total al sistemului.

Google Translate


View Mobile / Standard

M3 DIGITAL © 2012-2016 All right reserved.