Re-Distribuitori

Stimate Client viitor/existent!

Activitatea principal─â al firmei SPLENDID COM S.R.L. este vânzarea online ╚Öi en gross ai diferitelor produse ce apar╚Ťin de recep╚Ťia programelor TV prin satelit ╚Öi terestriale. Scopul nostru este s─â v─â asigur─âm pre╚Ťuri bune fa╚Ť─â de alte firme pe pia╚Ťa antenelor, receptoarelor ╚Öi accesorilor, s─â asigur─âm produse la cele mai bune pre╚Ťuri pentru clien╚Ťii no╚Ötrii existen╚Ťi sau viitori.

În webshop-ul nostru pre╚Ťurile noastre sunt pre╚Ťuri en gross. Dac─â v─â înregistra╚Ťi ca re-distribuitor, ve╚Ťi primi pre╚Ťul Dvs. special, care depinde de cantitatea produselor comandate, dar bineîn╚Ťeles pute╚Ťi comanda ╚Öi o singura bucat─â din oricare produs din webshop. În moment ce se ridic─â cantitatea comandat─â pute╚Ťi s─â beneficia╚Ťi de pre╚Ťuri ╚Öi mai atractive. De exemplu pre╚Ťul la 20 de buc─â╚Ťi de set top-boxuri nu este echivalent cu pre╚Ťul la o singur─â bucat─â. În acest caz cere╚Ťi ╚Öi ve╚Ťi primi pre╚Ťuri speciale, mai avantajoase!

ATEN╚ÜIE! Dup─â ce a╚Ťi f─âcut înregistrarea la noi ca ╚Öi Re-Distribuitor, v─â rug─âm s─â ne anun╚Ťa╚Ťi prin telefon sau e-mail ╚Öi s─â ne comunica╚Ťi c─â sunte╚Ťi Re-Distribuitor, ca s─â putem negocia pre╚Ťurile Dvs. speciale!

V─â rug─âm contacta╚Ťi departamentul de vânz─âri: splendid.com96@gmail.com

V─â a╚Ötept─âm ╚Öi pe Dvs. s─â face╚Ťi parte din partenerii no╚Ötrii Re-Distribuitori!

SPLENDID COM

REGISTRARE

Google Translate
´╗┐

View Mobile / Standard

M3 DIGITAL ┬ę 2012-2016 All right reserved.